christiania bikes electric cargo bike

Tuntuvatko ylämäet raskailta? Onko liikkeellelähtö ison kuorman kanssa vaivalloista? Meinaavatko voimat loppua kesken pidemmillä matkoilla? Viekö tuulinen tai muuten huono sää suurimmat ajohalusi? Ei hätää, sillä kaikki Christiania-laatikkopyörät on mahdollista saada myös sähköistettyinä versioina! Moottorina toimii uusi Cargo-mallin todella vahva ja vääntävä, 250 W harjaton moottori. Sähköavustus on loistava lisä kuormapyörääsi, se tekee ajamisestasi yleisesti hieman vaivattomampaa sekä kasvattaa liikkumasädettäsi pyörän kanssa! 

Yhä useamman asiakkaan valinta on sähköavustettu Christiania-kuormapyörä. Tähän ratkaisuun päätyvät niin perheet, yritykset kuin nekin, joiden muista syistä on tarpeellista säännöllisesti ajaa painavan kuorman kanssa. Christiania-sähköpyörien tekniikka on myös sillä tasolla, että voit luottaa siihen, että saat tarvitsemasi lisäpotkun aina sitä tarvitessasi! Useimmiten meillä on myös sähköistettyjä malleja saatavilla. Ota yhteyttä mikäli kiinnostuit sähköavusteisesta Christiania-kuormapyörästä!

Christiania-sähkökuormapyörän näytöstä näet kaikki ajamisen kannalta olennaiset tiedot; nopeuden, kuljetun matkan, akun varaustason sekä käytössä olevan avustustason. Näytön yhteydestä löytyvillä näppäimillä kontrolloit sähkömoottorin toimintoja.

Lithium-Ion Akku edustaa Panasonicin uusinta teknologiaa. Päälle laittaminen ja sulkeminen tapahtuvat akun kyljestä löytyvällä virta-avaimella. Akku on irroitettavissa lataamista ja säilyttämistä varten silloin, kun et aja pyörällä. Näin se on myös turvassa varkailta.

Kaikki sähkömallit toimitetaan yhdysvaltalaisen SRAM:in 8-vaihteisella X4-ketjuratasvaihteistolla. Vaihtaminen tapahtuu ohajustangossa olevalla peukalovivulla. Tämä takaa nopean ja ongelmattoman vaihteenvaihdon, jotta löydät varmasti oikean välityksen jokaiseen tilanteeseen!

Pyörän ja sähkömoottorin kaikkien toimintojen ohjaus tapahtuu ohjaamosta, joka on kiinnitetty ohjaustankoon. Ulottuvillasi ovat vaivattomasti niin sähkömoottorin näyttö, vaihteet, soittokello kuin tietysti jarrutkin. Näitä kaikkia voit käyttää helposti ajon aikana!

Sähköavusteisten pyörien ja erityisesti kuormapyörien ehkä tärkein ominaisuus ovat luotettavat jarrut. Hydrauliset levyjarrut pysäyttävät pyörän nopeasti ja varmasti säästä tai kuormasta huolimatta. Jarruista löytyy myös parkkitoiminta, jotta pyöräsi pysyisi paikallaan myös parkkeerattuna ja esimerkiksi lastattaessa!

Christianian sähköavusteisista kuormapyöristä löytyy ainutlaatuinen “kaasukahva”, jonka avulla sähköavustusta käytetään. Voit käyttää sähkömoottoria vain silloin kun tarvitset sitä, jonka ansiosta akun varaus kestää pidempään! Kaasukahva toimii myös kävely- ja liikkeellelähtöavustuksena.