Christiania-pyörät soveltuvat loistavasti lasten kuljettamiseen.

Lapsiperheet ovat jo vuosia käyttäneet tukevia ja turvallisia Christianian kolmipyöräisiä käytännöllisenä ja ympäristöystävällisenä kulkuneuvona jokapäiväisessä elämässään. Christiania-laatikkopyöristä on tullut olennainen osa Kööpenhaminan kaupunkikuvaa, ja samalla ne ovat kasvattaneet suosiotaan myös muualla Tanskassa sekä ulkomailla. Lapset istuvat tai nukkuvat turvallisesti edessä kopassa ja kuskilla on heihin jatkuva katsekontakti. Saatavilla olevilla lisävarusteilla (lastenistuin, turvavyöt ja kuomut) Christiania-pyörää on mahdollista käyttää kaikissa sääolosuhteissa. Kopan tukeva rakenne antaa lapsille erinomaisen suojan, kolmipyörä on hyvin ketterä ohjata, laatikko on tilava ja pyörä on helppo pysäköidä – seisontajarru estää valumisen.

Päiväkodit ja koulut voivat myös käyttää Christiania-laatikkopyöriä. Kolmipyöräinen kuormapyörä on helppokäyttöinen, turvallinen ja kuljettaa jopa kuusi lasta kerrallaan.

Pyörätuolilla liikkuvat ja tasapaino-ongelmista kärsivät hyötyvät myös Christianian kolmipyöräisistä. Christiania Bikes Model S -koppa on erityisesti suunniteltu kuljettamaan pyörätuolia. Kolmipyöräinen Christiania-kuormapyörä on ideaaliratkaisu liikkumiseen ihmisille, jotka ovat saaneet aivovamman kolarin, kohtauksen tai aivoverenvuodon seurauksena. Christiania vetoaa nuoriin, mutta myös vanhempiin, koska se ei näytä ”vammaisautolta”. Se on hyvin yleinen näky kaupungeissa, eikä näin erotu liian näkyvästi.

Kahden aikuisen, erityisesti vanhuksien kuljettamiseen suunniteltu ja moderni Christiania Taxi. Kuskilla on koko ajan mahdollisuus olla tekemisissä edessä istuvien matkustajien kanssa, mikä tekee pyöräilystä huomattavasti sosiaalisemman tapahtuman.